Surveys en claims

Speciaal voor surveys en internationale claimafhandeling, introduceren wij S4U. Een digitale tool waarmee je tijd bespaart en toegang hebt tot zeer accurate informatie.

Duidelijk en
overzichtelijk dashboard

Je weet als surveyor precies waar je aan toe bent. De zeer gebruiksvriendelijke workflow tool maakt het eenvoudig om schades vast te stellen en te verwerken tot hoogwaardige rapporten die aan alle internationale eisen voldoen. S4U laat exact zien waar je die dag je tijd en energie in moet steken, welke cases afgehandeld moeten worden. 

De redenen voor S4U?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je graag meer!

Neem contact op

Hoogwaardige rapporten

Fruit en groenten staan bekend als een van de meest complexe exportproducten. Elke variëteit heeft zijn eigen opslagspecificaties en voorschriften voor transportconformiteit. In onze rapportages beoordelen we niet alleen de aard van de schade, maar ook de omvang, de mogelijke oorzaak en de gevolgen.

Accurate resultaten

We hebben een uitzonderlijk slim digitaal systeem geïmplementeerd om de landmeter te begeleiden, om hoogwaardige resultaten en rapporten te garanderen die aan alle internationale normen voldoen.

Tijd besparen

Binnen een paar uur heeft onze internationale claimafdeling een ervaren landmeter klaarstaan ​​om uw lading te inspecteren op elk fruit ontvangstpunt wereldwijd.

Klant
reviews

Wil jij ook waarde toevoegen aan je bedrijf door middel van onze oplossingen? Deze klanten gingen je voor...

HDG is gespecialiseerd in inspecties en surveys van groenten en fruit. Sinds 1981 bieden wij excellente kwaliteitscontroles en uitstekende survey rapporten aan importeurs, exporteurs en verzekeraars.

Stijn Verstijnen
Directeur HDG Survey Group

'Met QC4U heb je de data in handen om informatie te verzamelen, analyses te maken en voorspellingen te doen over de toekomst. Het is het erg makkelijk om deze data en de conclusies te delen met alle stakeholders in de keten.'

Voordelen:
Resultaat
Resultaat
ssacsvfsg

Fruitify Experts zijn de ogen van de klant op gebied van onafhankelijke controles op AGF. Behoefte aan kwaliteitsinspecties, surveys of een surveyor? Wij helpen onze klanten waar dan ook ter wereld.

Leander van Bellen
Directeur / Directielid HDG Survey Group

‘Klanten willen steeds sneller rapporten hebben, dat is hét voordeel van QC4U: zodra je de inspectie in QC4U hebt uitgevoerd, ligt het rapport bij wijze van spreken al op het bureau van de klant.’

De grootste voordelen van QC4U volgens Fruitify Experts
Tijdbesparing
Test
Klantgericht
Even kijken hoe dit eruit komt te zien
Flexibiliteit

HDG Germany is opgericht door de HDG Survey Group om de verantwoordelijkheid voor de markt in Duitsland op zich te nemen, wat resulteert in een stap verder om hoogwaardige service te garanderen.

Denis Vuthi
Operationeel Manager

‘De kracht van QC4U is dat de rapporten zeer klantvriendelijk zijn: door het kleurcodesysteem heb je meteen alle informatie die de andere partij nodig heeft.‘

De grootste voordelen van QC4U volgens HDG - Germany
Gebruiksvriendelijk
Uniformiteit
Strakke layout

Frequently Asked Questions

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem contact op
No items found.