Ons verhaal

Het verhaal van Agri Software begint bij HDG Survey Group, een holding bestaande uit deskundige bedrijven op het gebied van kwaliteitscontroles van groenten en fruit. Waaronder het grootste expertisebureau voor de fruitindustrie van Europa, HDG | the fruit consultants. Om de eigen processen te verbeteren, efficiënter te werken en de kwaliteit van inspecties verder te verhogen, ontwikkelde HDG | the fruit consultants vanaf 2013 in eigen beheer een kwaliteitscontroletool, namelijk QC4U. Inmiddels is QC4U doorontwikkeld en uitgebreid, en klaar om ook andere organisaties te ondersteunen bij het optimaliseren van hun kwaliteitscontroles. Agri Software heeft deze taak sinds 2021 volledig op zich genomen, waardoor zowel Agri Software als HDG zich volledig kunnen concentreren op het optimaal bedienen van de eigen klanten.

Stefan Loos
Director Agri Software

Onze missie

Agri Software wil kwaliteitsinspecteurs in de AGF-sector tijd en geld te besparen, maar ook om hen een zo goed mogelijk product te laten leveren. Dit proberen wij te bewerkstelligen door onze klanten te voorzien van uitstekende, toekomstbestendige en volledige geïntegreerde tools voor optimale kwaliteitscontroles en claimafhandelingen van groenten en fruit.


Onze kernwaarden

Tijdbesparing

Met gestandaardiseerde inspecties zorgt QC4U ervoor dat jij tijd bespaart, zodat jij je kan concentreren op andere belangrijke zaken.

Nauwkeurigheid

De resultaten die jij invoert in QC4U zorgen voor een accurate en objectieve weergave van de kwaliteit van jouw commodities.

Consistentie

Doordat elke meting in QC4U via hetzelfde gestandaardiseerde proces verloopt, zijn de beoordelingen consistent en dus met elkaar te vergelijken.

Duurzaamheid

Met onze makkelijke en snelle inspecties in QC4U verkrijg je een duidelijk overzicht van de kwaliteit van je ladingen. Zo kan je tijd en geld besparen waardoor er minder groenten en fruit verloren gaat.

Intelligentie

De applicaties zijn gebouwd door ingenieuze applicatiebouwers in samenwerking met kwaliteitscontrole-experts met ruim 40 jaar ervaring in de AGF-sector.

Standaardisering

Door te standaardiseren verkrijg je op een gebruiksvriendelijke manier een constant resultaat. Zo worden de kwaliteit en de snelheid van de inspecties verbeterd.

Innovatie

Onze software is constant aan het ontwikkelen om de verwachtingen van onze klanten steeds beter te vervullen.

Onze impact

338

Gemiddelde aantal inspecties per dag 2022

>10k

Surveys

3.19

Gemiddelde kwaliteitsscore

>180

Commodities

>150

Gebruikers

>440k

Inspecties