Vereenvoudig je
processen
vergroot je inzichten


QC4U is een innovatieve kwaliteitscontroletool speciaal ontworpen voor de AGF-industrie. QC4U optimaliseert goederenbeheer door input naadloos om te zetten in waardevolle Big Data. 

Standaardiseer je inspecties


QC4U is een intelligente, intuïtieve app gericht op het vereenvoudigen en optimaliseren van jouw kwaliteitscontroleproces. Van een overzichtelijk dashboard met de belangrijkste parameters klik je door naar standaard vragenlijsten per commodity. QC4U brengt consistentie in inspecties en genereert heldere rapporten, inclusief duidelijk kleurcodesysteem. Dit maakt QC4U toegankelijk en gebruiksvriendelijk voor alle stakeholders in de keten.

Overzicht én inzicht

Met QC4U verzamel je eenvoudig jouw data. Visualiseer alle stappen in de keten en hoe deze elkaar beïnvloeden. Sorteer, combineer en vergelijk op relevante factoren zoals commodity, stakeholder, temperatuur, teler of plukdatum. Zo kun je jouw processen eenvoudig optimaliseren en neem je voortaan, gesterkt door de uitgebreide overzichten in QC4U, altijd weloverwogen beslissingen.

Grip op data

Krijg grip op jouw data en ontdek de sterke en zwakke schakels in de keten. Met QC4U analyseer en koppel je eenvoudig activiteiten van handelspartners aan kwaliteitsgegevens. QC4U streeft naar real-time contact en overzicht, zodat je uiteindelijk zelfs kunt anticiperen op nog te ontvangen commodities. 

Wat brengt QC4U?

Wil je meer weten over alle functionaliteit?

Neem contact op

Waardevolle inzichten

Data is key. Sorteer, combineer en vergelijk op relevante factoren als temperatuur, teler, datum of periode. QC4U geeft je een essentieel overzicht om snel weloverwogen beslissingen te nemen.

Handig kleurcodesysteem

In de samenvatting zie je de score, shelflife en onze unieke kleurcodesysteem, in één oogopslag alle informatie die sales nodig heeft.

Duidelijke en relevante rapporten

Van de teler naar de consument: Agri Software voorziet haar klanten met QC4U in gemakkelijk te lezen overzichten, die uitblinken in duidelijkheid.

Tijd besparen

QC4U is makkelijk te verbinden met het ERP-systeem. Orders worden automatisch ingeladen en met standaard vragen per commodity geïnspecteerd.  

Gebaseerd op jaren ervaring

Agri Software ontwikkelde QC4U met behulp van experts met ruim 40 jaar ervaring in de AGF-sector.

Gebruiksvriendelijk

QC4U is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Je kan dezelfde dag nog aan de slag!

Klant
reviews

Wat vinden onze klanten van QC4U:

Halls is een leverancier van versproducten waarbij duurzaamheid centraal staat. Onze taak is om onze klanten, die altijd in het hart van ons bedrijf staan, in deze vruchtbare reis mee te nemen.

Alicia Lobo Soriano
Kwaliteitscontroleur

'Het belangrijkste voordeel van QC4U is de snelheid. In zeer korte tijd heeft u een zeer helder inspectierapport dat voor alle belanghebbenden gemakkelijk te interpreteren is.'

1
1

HDG is gespecialiseerd in inspecties en surveys van groenten en fruit. Sinds 1981 bieden wij excellente kwaliteitscontroles en uitstekende survey rapporten aan importeurs, exporteurs en verzekeraars.

Stijn Verstijnen
Directeur HDG Survey Group

'Met QC4U heb je de data in handen om informatie te verzamelen, analyses te maken en voorspellingen te doen over de toekomst. Het is het erg makkelijk om deze data en de conclusies te delen met alle stakeholders in de keten.'

Voordelen:
Resultaat
Resultaat
ssacsvfsg

Agro Tropical verzorgt inspecties en kwaliteitscontroles van versproducten.

Renata Reis
Director

'QC4U is easy to use, heel gebruiksvriendelijk.'

1
1

HDG Ibérica is opgericht om de focus uit te breiden naar de veelbelovende markt in Spanje. Daar staan we erg dicht bij de lokale productie en kunnen we snel reageren op alle behoeftes van de klant.

Guillermo Pozo
Operationeel Manager

'Voor de klant is het belangrijk om de rapporten zo snel mogelijk te hebben. Met QC4U heb je een veelzijdige app, waarmee je eenvoudig jouw data kan vastleggen, en zo goed als direct kan uploaden om in zeer korte tijd een rapport te vormen.'

dgs
afa

Fruitify Experts zijn de ogen van de klant op gebied van onafhankelijke controles op AGF. Behoefte aan kwaliteitsinspecties, surveys of een surveyor? Wij helpen onze klanten waar dan ook ter wereld.

Leander van Bellen
Directeur / Directielid HDG Survey Group

‘Klanten willen steeds sneller rapporten hebben, dat is hét voordeel van QC4U: zodra je de inspectie in QC4U hebt uitgevoerd, ligt het rapport bij wijze van spreken al op het bureau van de klant.’

De grootste voordelen van QC4U volgens Fruitify Experts
Tijdbesparing
Klantgericht
Flexibiliteit

HDG Germany is opgericht door de HDG Survey Group om de verantwoordelijkheid voor de markt in Duitsland op zich te nemen, wat resulteert in een stap verder om hoogwaardige service te garanderen.

Denis Vuthi
Operationeel Manager

‘De kracht van QC4U is dat de rapporten zeer klantvriendelijk zijn: door het kleurcodesysteem heb je meteen alle informatie die de andere partij nodig heeft.‘

De grootste voordelen van QC4U volgens HDG - Germany
Gebruiksvriendelijk
Uniformiteit
Strakke layout

Frequently Asked Questions

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op

Vereist de implementatie van QC4U de fysieke service van Agri Software bij de klant?

QC4U is een cloud oplossing, dus ook de implementatie kan volledig remote.

Waar kan ik QC4U downloaden?

Je kan QC4U app downloaden in de Google Play Store. Heb je geen android-toestel met versie 7.0 of hoger? Tegen de aankoopprijs leveren wij een tablet en een camera.

Hoelang duurt de implementatie van QC4U?

In principe kan je gelijk aan de slag met QC4U, afhankelijk van het ERP systeem kan het enkele weken duren om volledig geïntegreerd te zijn.

Welk prijsmodel hanteert Agri Software?

Neem contact op en wij gaan in gesprek!

Hoeveel gebruikers heeft QC4U?

In 2013 is HDG gestart met de ontwikkeling van QC4U, en sinds 2018 begonnen om eigen klanten te helpen en het extern in te zetten. Na de overname door Agri Software zijn er inmiddels meer dan 30 klanten met meer dan 150 gebruikers in totaal.

Ondersteunt QC4U alle soorten inspecties?

QC4U ondersteunt momenteel Inbound, Stock en Outbound controles. Wij werken er hard aan om meer varianten aan te bieden. Wordt vervolgd!

Welke ERP systemen kan QC4U mee koppelen?

QC4U heeft een standaard API om systemen mee te koppelen. Neem contact op voor de specificaties.

Heeft Agri Software een privacy policy?

Jazeker, deze kan je vinden door links onderin op deze pagina op 'privacybeleid' te klikken.